sobota 21. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 14: Ulterior Motives

1) Klíč (41/45)
Hned na začátku kapitoly seběhněte po eskalátoru dolů a zastavte se u svítící cedule informující o toaletách. Podívejte se od cedule doleva nahoru směrem nad sloup a objevíte sošku.

2) Fragment mapy 26 (26/28)
Po sebrání klíče se otočte k protější stěně a objevíte dveře, které vedou do kanceláře dispečinku metra. Zde si to namiřte do zadní místnosti a na stolku objevíte kus mapy.

3) Osobní dokument: Note from Myra (14/16)
Hned jak opustíte kanceláře dispečinku, tak projdete turnikety a nalevo uvidíte vstup na toalety a také dveře s červeným symbolem. Vstupte dovnitř a přímo na zavřené záchodové míse objevíte dokument.

4) Plakát pohřešovaných osob: Ivan (12/15)
Po sebrání osobního dokumentu projděte zrcadlem a na nástěnce u recepce najdete další plakát.

5) Noviny: Fire at Office (20/21)
Od plakátu se otočte a seberte noviny ze stojanu.

6) Klíč 42 (42/45)
Projděte metrem až do části, kde se nachází souprava, v níž se musíte přikrčit, abyste prošli sutinami. Na konci soupravy se podíváte na vlak v dálce a Sebastian řekne, že musí být způsob, jak se tam dostat. Ihned poté na vás zezadu zaútočí nepřítel a vy budete moci vstoupit do dalšího vagónu. Hned po vstupu se otočte doprava a vzadu v okně objevíte sošku Madonny.

7) Osobní dokument: Journal Entry - December 2012 (15/16)
Až dvakrát po sobě vypnete pákou elektrické výboje (krátce poté, co se potkáte s novým typem silných monster), tak se dostanete ke dveřím s rudým symbolem. Těmi vstupte do místnosti a ze stroje seberte deník.

8) Plakát pohřešovaných osob: Tatiana (13/15)
Po sebrání deníku zamiřte skrz zrcadlo do nemocnic a prohledejte nástěnku vedle hodin.

9) Noviny: Hospital Case Sealed (21/21)
Jděte dozadu za recepční pult a na zemi najdete noviny v kaluži krve.

10) Klíč (43/45)
Jakmile se dostanete do kanalizace a uvidíte, jak chapadlo odtáhne nepřítele pryč, tak pokračujte za roh a dojděte na rozcestí. Na něm se dejte doleva a před sebou uvidíte schodiště a nad ním červené světlo. Jděte kupředu, zlikvidujte past a odbočte do první přístupné chodby po vaší pravici. Zde zapalte tkáň, která vám stojí v cestě a pokračujte až na konec, kde najdete sošku Madonny.

11) Fragment mapy 27 (27/28)
Krátce poté, co vás napadne monstrum Quell a vy se před ním budete muset ubránit, se dostanete do místnosti s červeným znakem na dveřích. Zde můžete najít fragmenty mapy na stroji napravo.

12) Klíč (44/45)
Až budete aktivovat výtah pomocí pojistek, tak aktivujte všechny tři segmenty a pokuste se nahodit generátor. V tu chvíli vás napadne boss, kterého zabijte a poté generátor konečně nahoďte. Tím otevřete místnost napravo od panelu a taky se odstraní tkáň na konci chodby vpravo. Přikrčte se tedy, podplazte se pod elektrickými výboji a objevíte sošku.

13) Klíč (45/45)
Vyjeďte výtahem nahoru, vydejte se kupředu a předtím než se dostanete na otevřené prostranství, tak po vaší pravici uvidíte zdemolovanou soupravu a na troskách vedle naleznete sošku.

Žádné komentáře: