úterý 10. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 2: Remnants

Noviny 1: Bodies Found
Hned jak se proberete ve své cele na začátku kapitoly 2, tak je objevíte na stole.
Fragment mapy 1
Až si uložíte na recepci hru a sestra vám otevře bránu, tak jděte dozadu do místnosti k nemocničnímu křeslu. Přímo za ním objevíte na podlaze první fragment mapy.

Osobní dokument 1: Journal of Sebastian Castellanos – November 2004
Po setkání s Lesliem se dostanete k malé dřevěné boudě po vaší levici, ve které najdete deník na stole.

Plakát pohřešovaných 1: Leslie Withers
Po sebrání osobního dokumentu použijte zrcadlo a dostanete se zpět do nemocnice. Zamiřte na recepci a na nástěnce napravo od hodin objevíte plakát pohřešovaného Leslieho Witherse.

Noviny 2: Serial Killer on the Loose
Po sebrání plakátu se otočte o 180° a na stojánku objevíte noviny.

Klíč 1
Až budete pronásledovat Leslieho, tak se dostanete do dřevěné boudy a skrz okno uvidíte, jak před vámi utíká dál. Vylezte ven, utíkejte kupředu a dostanete se ke staré zrezivělé bráně. Na zídce nalevo od ní se nachází malá soška, kterou rozbijte a získáte klíč.

Dokument 3: Lakeside town note
Až uvidíte, jak se člověk promění v monstrum a budete schovaní za balíkem slámy, tak oba nepřátele zabijte a jděte k domu. Podívejte se na trám napravo od dveří a najdete na něm ležet dokument v červených deskách.

Fragment mapy 2
Až se dostanete na rozcestí, kde hlídá jeden z nepřátel, tak se dejte doprava a doběhněte dozadu k domu. Hned, jak do něj vstoupíte, tak nalevo na gauči objevíte druhý fragment.


Klíč 2
Ve stejném domě, jako jste našli fragment, vstupte z první místnosti do chodby a napravo uvidíte zatarasené dveře. Rozbijte tedy dřevěné desky, zabijte monstrum a otevřete krabičku na starém umyvadle. Uvnitř najdete druhý a zároveň poslední klíč v této kapitole.


Fragment mapy 3

Jakmile otevřete bránu a proběhněte pod ní, tak se vydejte kolem levé zdi, dokud nedorazíte k opuštěnému domku. Vstupte dovnitř a objevíte kousek mapy na židli.

Žádné komentáře: