čtvrtek 19. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 13: Casualties

1) Osobní dokument: Journal Entry - September 2012 (13/16)
Hned na začátku kapitoly jděte za Josephem k okraji budovy, odkud uvidíte na město a napravo uvidíte postel a noční stolek, na kterém leží deník.

2) Noviny: Mansion Burns Down (19/21)
Po sebrání osobního dokumentu použijte zrcadlo a na stojanu u nemocniční recepce seberte noviny.

3) Klíč (37/45)
Slezte dolů do patra, kde se znovu setkáte s Keeperem s pokračujte dál, dokud na něj nenarazíte znovu, jak chystá past. Až odejde, tak si stoupněte na místě, kde dával past, podívejte se dírou ve stropě o patro výš a v rohu místnosti uvidíte sošku, kterou musíte sestřelit.

4) Plakát pohřešovaných osob: Joseph (11/15)
Až projdete troskami budovy a seskočíte po sutinách o několik pater níž, tak dorazíte ke dveřím s rudým symbolem, které musíte prozkoumat a budete vtaženi do nemocnice. Zde na nástěnce najdete plakát s pohřešovaným Josephem Odou.

5) Klíč (38/45)
Jakmile se dveřmi vrátíte zpět do budovy, tak vyjděte na chodbu a před vámi napravo se otevřeli dveře, kde se nachází obrovská díra v podlaze, kterou seskočte o patro níž. Zde už jen vyjděte na chodbu, otočte se doprava a vzadu na bednách najdete přímo pod světlem sošku.

6) Fragment mapy 25 (25/28)
Po sebrání posledního klíče se otočte dál do chodby a vstupte do prvních dveří po vaší pravici. Zde na stole přímo proti vám bude ležet fragment. 

7) Klíč (39/45)
Až se dostanete do kuchyně a uvidíte Josepha a Ruvika, tak jděte kupředu a budete svědky, jak se aktivují rotující čepele. V tu chvíli se dejte uličkou doleva a po vaší levici u stěny uvidíte na stole sošku.

8) Klíč 40 (40/45)
Až se vypořádáte s Keeperem v místnosti s kusy masa, tak malým výtahem pro potraviny sjeďte o patro níž. Hned jak dole vylezete, tak se otočte doleva k druhému výtahu a v něm objevíte sošku.

Žádné komentáře: