úterý 10. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 3: Claws of the Horde

Osobní dokument 2: Journal of Sebastian Castellanos – December 2004
Až se dostanete do osady, tak utíkejte dopředu a vstupte do budovy po vaší pravici, ze které se ozývá hudba. Zde si to rovnou namiřte do dveří nalevo, na kterých je rudý znak a objevíte deník na stolku.
Fragment mapy 4
Nachází se na podlaze ve stejné místnosti jako osobní dokument 2.

Plakát pohřešovaných 2: Oscar Connelly
Po sebrání předchozích 2 collectibles použijte zrcadlo a dostanete se zpět do nemocnice, kde najdete plakát na nástěnce u recepce.

Noviny 3: Serial Killings Continue
Po sebrání plakátu se otočte a objevíte noviny.

Klíč 3
Až se dostanete do druhé části osady (po rozmluvě s doktorem Jimenezem), tak vylezte na vrchol věže, která je v pravé části a podívejte se směrem dolů k žebříku. Na trámu nalevo od něj uvidíte sochu, kterou můžete rozstřelit a poté si slézt zpět dolů pro klíč, jenž z ní vypadne.

Klíč 4
Postavte se na nádvoří naproti schodišti, které vede nahoru na balkón, kde se nachází nepřítel s puškou a podívejte se vzhůru. Na drátech uvidíte vidět sochu, kterou sestřelte a získáte klíč.

Klíč 5
Z místa, ze kterého jste sestřelili sošku na drátě, se pouze otočte o 90° doleva a na zídce objevíte další sochu Madonny, která skrývá klíč.

Audiopáska 1: Experiment No. 4
Když budete stát přímo naproti žebříku do věže, kde jste našli klíč 3, tak se otočte doleva a uvidíte dveře. Těmi zamiřte do domu, probojujte se ke schodišti a vyběhněte nahoru do patra. Jakmile to uděláte, tak vstupte do místnosti, kde se v podkroví schovává Jimenez a na křesle najdete první audiopásku.

Klíč 6
Ve stodole, kde se nachází uvězněný sadista, se dostaňte po žebřících až na vrchol do malé místnosti, kde objevíte Madonnu a spoustu dalšího vybavení.

Žádné komentáře: