středa 18. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 10: The Craftman´s Tools

1) Dokument: Mansion basement note (15/16)
Na začátku kapitoly slezte po žebříku dolů, doběhněte ke dveřím s rudým symbolem, které budou přímo naproti vám a na stole nalevo najdete zmíněný dokument.

2) Noviny: Car Accident; Two Dead (14/21)
Projděte dveřmi s červeným symbolem a skrz zrcadlo se vraťte do sanatoria. Noviny se nachází na stojanu na recepci.

3) Klíč (28/45)
Až slezete dolů po druhém žebříku v tomto kole, tak se držte při levé straně chodby a vlezte do malé místnosti. Zde rozbijte dřevěné bedny a za nimi najdete v rohu sošku Madonny.

4) Fragment mapy 18 (18/28)
Po aktivaci prvního transformátoru se vydejte nazpět, projděte pod rotující čepelí a vstupte do nově otevřených dveří napravo. Zde proběhněte chodbou až k žebříku a v místnosti nalevo od něj najdete  na regálu fragment mapy.

5) Klíč (29/45)
Jakmile nahodíte elektřinu, tak se vydejte dál a slezete po žebříku dolů do podzemí. Zde se dostaňte do větší osvětlené místnosti, kde se aktivuje checkpoint a nalevo objevíte malou místnost s bodci. Nejprve rozstřelte sochu, v přikrčení si zajděte pro klíč a seberte ho předtím, než spadnou bodce dolů a zabijí vás.

6) Klíč (30/45)
Po aktivaci druhého transformátoru se po chvíli dostanete do křížku s monstrem, které táhne po zemi drápy. Zabijte ho, přehoďte páku a uvidíte, jak se nalevo od vás zvednou rotující čepele. Protáhněte se pod nimi a ze zdi napravo vyjede výhřevný plát. Přímo za místem, ze kterého vyjede, je vidět soška, kterou rozstřelte a teprve poté si pro ni zajděte.

7) Fragment mapy 19 (19/28)
Krátce poté, co aktivujete druhý článek, se dostanete do místa, kde se budete muset přikrčit do nízkého prostoru a půjdete přes pletivo pod vámi. V tu chvíli Sebastian poznamená What is this place?. Hned poté můžete vlézt do další části snížené chodby a sebrat fragment, který leží opřený u stěny.

8) Audiopáska: Laura (7/10)
Po otevření dvojitých dveří pomocí páky proběhněte úzkou chodbou a uvidíte před sebou monstrum. Následně se změní scenérie a vy se objevíte v úplně jiné chodbě. Proběhněte jí, následně i další, kde se nemocniční lehátka vznesou do vzduchu a dostanete se do místnosti, kde na posteli po vaší levici objevíte audiopásku.

9) Osobní dokument: Journal Entry - February 2012 (10/16)
Z místnosti, kde jste našli audiopásku, pokračujte k dalším dveřím a nalevo objevíte ty s červeným symbolem, ze kterých vychází hudba. Vlezte dovnitř a na přístroji nalevo od zrcadla objevíte deník.

10) Plakát pohřešovaných osob: Patrick (8/15)
Po sebrání deníku se vraťte za pomoci zrcadla do sanatoria a na nástěnce u recepce objevíte nový plakát.

11) Noviny 15: Home Destroyed by Fire (15/21)
Najdete je přímo na recepčním pultu, u kterého sedí zdravotní sestra.

12) Klíč (31/45)
Po souboji s Laurou (musíte ji zabít) utíkejte k výtahu a než do něj nastoupíte, tak se kolem výtahu vydejte doprava a objevíte sošku.


13) Fragment mapy 20 (20/28)
Po souboji s Laurou sjedete výtahem dolů a opět se objevíte v Ruvikově sídle. Jděte kupředu k velkým otevřeným dveřím vzadu pod schodištěm a u malých dveří pod levým schodiště naleznete fragment 20.

14) Plakát pohřešovaných osob: Marcelo (9/15)
Po scéně s Lesliem se dostanete do nové části a budete moci vstoupit do dveří s rudým znakem, které vás vezmou zpět do sanatoria, kde si z nástěnky seberte plakát s pohřešovaným doktorem Jimenezem.


15) Noviny: Irregularities at Hospital (16/21)
Po sebrání plakátu se otočte a noviny najdete na stojanu.

Žádné komentáře: