čtvrtek 12. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 6: Losing Grip on Ourselves

Noviny 8: Church Floor Collapses
Hned na začátku kapitoly se podívejte na stůl a seberte noviny.
Klíč 12
Na začátku této kapitoly poběžíte dolů z kopce a po vaší levici uvidíte polorozbořený dům. Vstupte dovnitř, zapalte mrtvolu visící na provaze a objevíte sošku, která sedí na okenním rámu.


Klíč 13
Jakmile za sebou oba protagonisté zavřou bránu a dostanou se na velké otevřené prostranství, tak si z kufru před vámi seberte sniperovku. Podívejte se na vysokou věž v dáli a na římse uvidíte sochu Madonny. Sestřelte ji dolů a pokračujte v misi až do části, kde zabijete Sadistu. Klíč se bude nacházet na zemi v místech, kde Sadista vyběhl ze dveří.

Fragment mapy 11
Až se dostanete k výtahu, jehož dveře blokuje mrtvola, tak ho oběhněte a z druhé strany objevíte na zemi část mapy.

Osobní dokument 6: Journal of Sebastian Castellanos – May 17, 2006
Od stejného výtahu jako v předchozím případě pokračujte skrze dveře se symbolem a dokument objevíte ležet na skříňce.

Noviny 9: KCPD Officer Missing
Po sebrání osobního dokumentu použijte zrcadlo a vraťte se do nemocnice, kde na stojanu u recepce objevíte další noviny.

Audiopáska 3: Ernesto Victoriano
Až se dostanete na tržnici, tak se dejte podél cesty doprava a u třetího stánku napravo najdete na stole audiopásku.

Klíč 14
Nalevo od stolu s páskou se nachází dvě velké bedny, které rozbijte a za nimi objevíte díru ve zdi. Prolezte jí na druhou stranu, otočte se doleva a objevíte sošku Madonny.

Fragment mapy 12
Poté, co Josepha odtáhnete do budovy, tak se otočte doleva a na kleci vedle řeznického stolu objevíte již dvanáctý fragment mapy.

Plakát pohřešovaných 5: Pastor Graciano
Po sebrání fragmentu mapy jděte do sousední místnosti, projděte dveřmi s rudým znakem a za pomoci zrcadla se vraťte na recepci. Zde na nástěnce objevíte plakát pohřešovaného pastora.

Noviny 10: Pastor Under Investigation
Po sebrání plakátu se otočte a ze stojanu seberte noviny.

Dokument 6: Graveyard note
Po zabití dvou obrů na hřbitově se dostanete ke dvěma sochám koní a na schodech před nimi dokument najdete. Nelze ho minout, protože odstartuje další události.

Klíč 15
Až se dostanete do podzemí, tak pokračujte do místnosti, kde budete muset vyřešit hádanku s těly, které musíte položit na určité oltáře. V levé části této místnosti uvidíte, jak pytle s těly jezdí kolem vás a na jednom z nich uvidíte sošku Madonny. Zničte ji útokem zblízka a seberte klíč.

Dokument 7: Cemetery lab note #1
Po vyřešení hádanky s těly vyjedete výtahem nahoru a budete moci pokračovat do malé místnosti, kde na stole objevíte červené desky dalšího dokumentu.

Dokument 8: Cemetery lab note #2

Doběhněte až ke kleci, kde uvidíte velkého psa a když se od ní otočíte čelem vzad, tak po vaší levici uvidíte mrtvolu, vedle které dokument leží. Když poběžíte z místnosti s předchozím dokumentem, tak budete mít mrtvolu před sebou předtím, než se otočíte doleva směrem ke kleci s obrovským psem.

Žádné komentáře: