čtvrtek 12. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 5: Inner Recesses

Osobní dokument 4: Journal of Sebastian Castellanos – March 2005
Hned na začátku kapitoly projděte dveřmi naproti vám a objevíte deník na stole.
Noviny 5: Investigation Stalls in Serial Killer Case
Po sebrání dokumentu se skrz zrcadlo dostaňte do sanatoria a noviny najdete na recepčním stole.

Fragment mapy 8
Opusťte nemocnici, vraťte se do místnosti, kde jste našli deník a vyjděte ven. Mapa se nachází na podlaze v rohu nalevo před vámi, přímo pod nápisem We Can´t Leave.

Klíč 9
Až seskočíte dírou v podlaze dolů, tak se podívejte po místnosti a objevíte krysu, která má na zádech sošku Madonny. Sestřelte ji a seberte klíč.

Audiopáska 2: Assimilated Consciousness
Krátce poté, co si nemocniční kartou otevřete bránu, se dostanete do čtvercové místnosti, v jejíchž stěnách se postupně objeví 3 díry. Podívejte se skrz ně a pokaždé se objeví nové dveře po vaší pravici. Bílými dveřmi vstupte do místnosti a v rohu na stole objevíte audiopásku.

Dokument 5: Underground facility note
Stejně jako v případě předchozí pásky se dostaňte do čtvercové místnosti a pokračujte skrz zrezivělé kovové dveře. V rohu místnosti najdete dokument ležet na stolku.

Fragment mapy 9
Jakmile Joseph deaktivuje dveře, tak se dostanete do místnosti s vanami a odehraje se krátká sekvence. Po jejím skončení projděte dveřmi, vylezte po žebříku nahoru a na zemi nedaleko dvojitých dveřích naleznete už devátý fragment mapy.

Noviny 6: Mental Patients Claim Abuse
Po sebrání fragmentu 9 projděte dveřmi napravo a protáhněte se zrcadlem do sanatoria. Jděte do vstupní části a na stojánku najdete další vydání novin.

Klíč 10
Poté, co najdete Kidmanovou uvězněnou ve vodní nádrži, tak se vydejte k celám a vstupte do třetí cely napravo. Uvnitř objevíte sošku Madonny, která ukrývá klíč.

Osobní dokument 5: Wedding Invitation
Po zhlédnutí videa, ve kterém vás monstrum stáhne pod hladinu se ocitne přímo naproti dveřím s rudým symbolem. Vstupte dovnitř a na posteli objevíte deník.

Fragment mapy 10
Najdete ho na zemi u dveří ve stejné místnosti jako osobní dokument 5.

Plakát pohřešovaných 4: Fernando Cabrera
Po sebrání fragmentu se za pomoci zrcadla vraťte zpět do nemocnice a na nástěnce napravo objevíte další plakát.

Noviny 7: Parishioner Found
Od plakátu se otočte čelem vzad a přímo naproti vám objevíte i noviny.

Klíč 11

Dostaňte se do místnosti, kde vás napadne Laura, zbavte se jí a vraťte se do místnosti, kde se zhmotnila. V rohu otevřete skříňku a vyletí vrána, která nese sošku s klíčem. 

Žádné komentáře: