středa 18. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 11: Reunion

1) Klíč (32/45)
Na začátku kapitoly opusťte budovu a napravo uvidíte kolotoč s koníky. Na hřbetu jednoho z nich se nachází socha.

2) Fragment mapy 21 (21/28)
Dojděte k místu, kde před vás čelně spadne žlutý autobus. Přikrčte se, podlezte dírou ve zdi do domu a projděte dveřmi před vámi. Až projdete druhými dveřmi, tak jděte doprava a vstupte do místnosti, kde najdete na zdi část mapy 21.

3) Klíč (33/45)
Krátce poté, co odemknete dveře v oplocené části, se s vámi utrhne kus podlahy a spadnete do vody. V ní najdete na hladině sošku Madonny, kterou odtáhněte k vraku auta, vylezte na něj a rozbijte ji. Jedině tak budete moci klíč sebrat.

4) Plakát pohřešovaných osob: Inspector Brown (10/15)
Krátce po zabití Ruvikova dvojníka se dostanete zpět do sanatoria, kde na nástěnce u recepce najdete plakát.

5) Noviny: Body Found in Sewer (17/21)
Po sebrání plakátu inspektora Browna se otočte a seberte noviny ze stojanu.

6) Fragment mapy 22 (22/28)
Jakmile dojedete na výtahové plošině na druhou stranu a seskočíte dolů, tak před sebou uvidíte obrovskou propast. Jděte doleva, seskočte o jednu úroveň níže a otočte se dozadu. Na okraji propasti uvidíte pod horní plošinou kus mapy.

7) Klíč (34/45)
Po sebrání fragmentu jděte dál a přeběhněte přes potrubí do protější budovy. Tam zmáčkněte automat na pití, dokud nevypadne soška Madonny.

8) Audiopáska: Searching (8/10)
Ihned po sebrání klíče se otočte a vstoupíte do kanceláře, kde se držte podél její levé zdi a na konci najdete vedle mikrovlnky osmou audiopásku.

9) Osobní dokument: Journal Entry - July 2012 (11/16)
Ve stejné kanceláři se nachází dveře s rudým symbolem, kterými projděte a na polici vedle šanonů objevíte deník.


10) Klíč (35/45)
Po záchraně Kidmanové rozrazí nepřátele dveře a zaútočí na vás. Zabijte je, projděte dveřmi a nalevo od schodiště uvidíte výtah. Tlačítkem otevřete jeho dveře a objevíte sošku Madonny.

11) Fragment mapy 23 (23/28)
Až se s Kidmanovou dostanete ven, tak seběhnete po schodech dolů na ulici a budete muset projít kovovými dveřmi. Hned jakmile to uděláte, tak se otočte doleva a před sebou uvidíte fragment mapy na konci úzké uličky.

12) Klíč (36/45)
Až se dostanete ven z továrny na figuríny, tak se podívejte vzhůru a uvidíte vodárenskou věž a napravo od ní, kousek ramene jeřábu, na jehož konci visí soška Madonny, kterou sestřelte. Poté pokračujte dál, dostaňte se do části, kde po modré konstrukci přeběhnete přes propast a klíč najdete ležet kousek před mřížemi, za kterými najdete schodiště.

13) Osobní dokument: Journal Entry - August 2012 (12/16)
Jakmile opustíte továrnu, tak slezte dolů na ulici a před vámi uvidíte náklaďák a dveře s rudým symbolem. Vstupte dovnitř a na podlaze objevíte deník.

14) Noviny: Investigator Missing (18/21)
Po sebrání osobního dokumentu použijte zrcadlo a objevíte se v nemocnici přímo před stojanem s novinami.

Žádné komentáře: