středa 11. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 4: The Patient

Fragment mapy 5
Hned na začátku kapitoly se dejte doleva kolem zdi a za rohem objevíte schody. Vyběhněte po nich nahoru, zabijte tlouštíka, který rozrazí dveře boudy a uvnitř najdete na zemi mapu.
Klíč 7
Přímo naproti místu, kde kapitola začíná je velký dům, patřící Valeriu Jimenezovi. Zamiřte tam a v přízemí objevíte, jak pitvá mrtvolu. Prohlédněte si rentgenový snímek vzadu na stole, pak rozřízněte hrudník mrtvole a vytáhněte z ní klíč.

Osobní dokument 3: Journal of Sebastian Castellanos – February 2005
Vedle Valeriova domu se nachází dřevěná bouda, na jejíchž dveřích najdete deník.

Plakát pohřešovaných 3: Valerio Jimenez
Po sebrání osobního dokumentu 2, použijte zrcadlo v boudě a dostanete se zpět do nemocnice. Zamiřte na recepci a na nástěnce napravo od hodin objevíte plakát pohřešovaného Valeria.

Noviny 4: Missing Patient Found
Po sebrání plakátu se otočte o 180° a na stojánku objevíte noviny.

Fragment mapy 6
Vydejte se do své cely a mapu najdete na zemi nedaleko dveří.

Fragment mapy 7
Po sebrání fragmentu 6 opusťte celu, jděte doleva a zastavte se u sestry na konci chodby. Až odejde, tak se otočte a vstupte do otevřených dveří nalevo, kde se na umyvadle zhmotní kus mapy (poté už nebudete mít druhou šanci).

Dokument 4: Villager´s note
Po návratu do dřevěné boudy ji opusťte a přímo naproti uvidíte dům. Utíkejte ke dveřím a z budovy vyběhne hořící duch, kterého ignorujte. Následně vstupte do domu, v pravém zadním rohu se protáhněte škvírou do zadní místnosti a tam najdete na posteli dokument.

Klíč 8

Až vás krvavá vlna smete do krvavé lázně, tak se otočte, vyběhněte nahoru po kovové lávce a na stěně objevíte páku. Přehoďte ji a uvidíte, jak z  odpadní šachty vypadne tělo. Následně to zopakujte podruhé a uvidíte, jak z druhé šachty vypadne Madonna, která skrývá klíč.

Žádné komentáře: