čtvrtek 12. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 7: The Keeper

Fragment mapy 13
Hned na začátku kapitoly prozkoumejte kazatelský pult v kostele.
Klíč 16
Až vyřežete první litografii a vstoupíte do malé místnosti, tak nalevo uvidíte na stole malý trezor, který odemkněte.

Dokument 9: Catacomb note
Až vyřežete první litografii a vstoupíte do malé místnosti, tak napravo uvidíte dokument na stole.

Osobní dokument 7: Lily´s Birth Announcement
Až se dostanete ke kamenné stěně, kde musíte vsadit 3 litografie, tak napravo od ní se nacházejí dveře s červeným symbolem. Vstupte dovnitř a deník se bude ležet na umyvadle pod zrcadlem.

Noviny 11: Catacombs Found Beneath Parish
Hned po sebrání osobního dokumentu 7 se vraťte za pomocí zrcadla do nemocnice a objevíte se přímo naproti stojanu s novinami.

Plakát pohřešovaných 6: Chris Taylor
Hned po sebrání novin 11 se otočte a najdete ho na tabuli před vámi.


Klíč 17
Po vložení první litografie do kamenné stěny se jako první vydejte do nově otevřených dveří nalevo a v této části vypněte přívod toxického plynu. Pokračujte dál, ve spodní části vypněte další 2 přívody plynu a nakonec do stěny vložíte 2. litografii. Pak se vydejte do dveří napravo a seběhnete po schodech do mučírny. V rohu zatáhněte za páku a uvidíte, jak sjede past s bodci. Rychle na ni vylezte a až vyjede nahoru, tak na jednom sloupu objevíte sošku Madonny.

Audiopáska 4: Guardian
Po sebrání klíče seskočte dolů a vedle jednoho sloupů, po kterém sjíždí past, se nachází stůl a na něm audiopáska.

Klíč 18
Dostaňte se k bráně, kterou musíte otevřít otočným kolem a jakmile s ním začnete točit, tak na vás zaútočí několik monster.  Postřílejte je, vydejte se do místnosti, odkud vyšly a zamiřte po schodech dolů (celý prostor by byl nyní zamořen jedovatým plynem, kdybyste ho v levé části). Dejte se doprava a po cestě deaktivujte pasti. Nakonec se dostanete k místu s několika mrtvolami, mezi kterými najdete hromadu zeleného gelu a také sošku skrývající klíč.

Klíč 19

Vraťte se zpět k bráně, otevřete ji pomocí otočného kola a hned jak jí projdete, tak seběhněte dolů do prostoru s pastí. Napravo vylezte k páce, zatáhněte za ni a jakmile spadne past dolů, tak na ni vylezte jako  v předchozím případě. Až následně pojede nahoru, utíkejte k protější stěně a vlezte do malé chodby dřív, než past vyjede úplně nahoru a zabijí vás bodce. V malé chodbě najdete poslední klíč v malé krabičce před velkou sochou Madonny.

Žádné komentáře: